Welke sport bij het afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Welke sport bij het afvallen
Op vele fora in verband met afslanken mag men vaak volgende vraag aanschouwen: Ďwelke sport is het beste als het op vetverbranding aankomt?í. Deze vraag impliceert dat de vrager de sport gaat uitoefenen die het meeste calorieŽn verbrandt, dit alles in functie van het vetverlies. Al vlug komt men te weten dat hardlopen de beste sport is. Per uur is het mogelijk om 700 calorieŽn te verbranden en dan is er ook nog eens een afterburn. Jammer genoeg is lopen niet echt de meest spannende sport. Velen zullen beginnen en al even snel afhaken.

Welke sport is het best voor het afvallen? Dat is niet de vraag die men moet stellen. Welke duursport vind ik persoonlijk het leukst? Welke sporten wil ik uitoefenen? Fietsen, lopen, wandelen, joggen, roeien, fietsen en wandelen in de bergen, voetbal, basketbal, volleybal, Ö De mogelijkheden zijn eindeloos. Motivatie is de sleutel tot succes. U moet het sportproces kunnen volhouden. Afhaken is geen optie. Met een dosis motivatie, doorzettingsvermogen en moed in combinatie met een leuke sport, is succes dichterbij. Om verveling en adaptatie van het lichaam tegen te gaan is het aangeraden om meerdere sporten af te wisselen. Maandag fietsen, woensdag lopen en vrijdag zwemmen is bijvoorbeeld een goed programma. Telkenmale lopen en de verveling treedt al gauw op. Ook worden door de combinatie meerdere spiergroepen aangesproken en op het einde kan men concluderen dat het lichaam een grotere inspanning heeft moeten leveren. Doe dus wat het beste lijkt voor u in functie van het doel: vetverlies. Er bestaat geen ideale sport. Bewegen op zich is een goed begin, nog meer bewegen is nog uiteraard nog beter.

Afvallen door te sporten en bewegen
Tips en informatie om meer te bewegen en sporten volhouden mogelijk te maken. plus: welke sport is het beste om af te vallen?
http://www.gezonder-afvallen.nl/sporten.html

Van welke sport van je het meeste af??
Van welke sport van je het meeste af?? sport & lichamelijke inspanning
http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-225706.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid