Snel vet verbranden tips


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Snel vet verbranden tips
De bedoeling bij het afvallen is om vet te verbranden. Spiermassa moet behouden worden en het gewichtsverlies mag niet te danken zijn aan vochtverlies. Bij deze formuleren we enkele tips om snel meer vet te verbranden.

1. Eet wat minder dan dat uw lichaam nodig heeft (het onderhoud). Door wat minder te eten is het lichaam wel verplicht om over te schakelen naar een nieuwe energiebron: lichaamsvet. 200 ŗ 300 calorieŽn minder consumeren dan nodig is de richtlijn.
2. Probeer per dag zeker 2 liter water te drinken. Water bevat 0.0 calorieŽn en heeft een verzadigd gevoel. Ook is water nodig om de stofwisseling op gang te houden.
3. Probeer per dag meerdere maaltijden te eten. Eet in plaats van 3 maaltijden, 5 ŗ 6 kleinere maaltijden per dag. Zo blijft de stofwisseling gedurende de ganse dag op volle toeren draaien. Ook is de kans kleiner dat u tussendoor ongezonde snacks nuttigt.
4. Probeer gezond te eten. Een goede verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten is belangrijk. ís Avonds mag u gerust eten. Echter, probeer complexe koolhydraten, zoals granen of volkorenbrood, te mijden. Want dan bestaat de kans dat ze als vet worden opgeslagen.
5. Eet bij elke maaltijd een portie vezels (groenten dus). Ze zorgen voor een verzadigd gevoel, waardoor de maag vlugger als vol aanvoelt (afvallen zonder hongergevoel). Ook een vlotte darmtransit is een gevolg van deze vezels.
6. Het is niet de bedoeling dat u alle vetten gaat mijden tijdens het afvallen. Verzadigde vetten dienen wel vermeden te worden. Deze zitten bijvoorbeeld in vlees en kaas. Onverzadigde vetten (vette vis, noten en plantaardige olie) verhogen de stofwisseling en zijn goed voor de gezondheid.
7. De basisregel is simpel. Hoe dichter het voedsel bij de natuur staat, hoe gezonder. Gefrituurde middelen zijn daar dan weer het tegendeel van.
8. We hebben tanden voor een reden. Kauw rustig op het voedsel. Ook dit zal uiteindelijk leiden tot een verzadigd gevoel.
9. Ook bewegen is Ė naast de voeding Ė een belangrijke factor bij het verbranden van vet. Probeer per dag een uur te bewegen. Doe dit door cardiotraining (doel: op korte termijn veel calorieŽn verbranden) of aan de hand van krachttraining (doel: spieren kweken en net deze kweken bepalen deels de snelheid van ons basaal metabolisme). Letten op de voeding en op de lichaamsbeweging voor een optimaal resultaat.
10. Zorg voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust zorgt voor een verminderd hongergevoel, alsook is het lichaam goed hersteld van de lichaamsbeweging.

Afslanken
Afslanken
http://gezondheid.bestewebgids.nl/Afslanken.html

Buik vet verbranden - Bodynet.nl
Hallo, ik heb sinds een jaar .. een aardig buik gekregen, maar ik wil dit even weghebben voor de zomervakantie (eind juli ga ik op vakantie) ... kan
http://forum.bodynet.nl/afslanken/20118-buik-vet-verbranden.html

Hoe je snel puur vet kan verbranden
Puur vet verbranden? lees hier meer.....
http://www.afvallen-voeding.nl/artikelen/artikel3.php

Tips om snel vet te verbranden!
Tips om snel vet te verbranden!
http://www.sixpackbuikspierentrainen.nl/tips-om-snel-vet-te-verbranden

Vet verbranden door te eten
Zet je stofwisseling in een hogere versnelling zodat je lichaam meer vet gaat verbranden. - snel afvallen buik en dieet
http://www.dieetblog.com/vet-verbranden-door-te-eten/

Vet verbranden, tips!
Heb een artikel gevonden is niet zo recent maar staan nuttige tips in! 1) beperk die koolhydraten >> met vet verliezen draait het uiteindelijk
http://forum.dutchbodybuilding.com/f129/vet-verbranden-tips-67248/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid