Tips voor bij het afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tips voor bij het afvallen
Hopelijk helpen volgende tips bij het afvallen. Ze zijn zeker niet moeilijk na te volgen en vrij algemeen:

1. Drink veel water. Ons lichaam heeft veel water nodig, dus drink het. Het is de ideale manier om afvalstoffen uit ons lichaam te verwijderen en door het drinken van veel water voelt u zich gezonder en fitter. Ook de kans op vreetbuien is kleiner. Het beste van dit alles: water bevat geen calorieŽn.
2. Start de dag met een glas water.
3. Drink een glas water voor elke maaltijd. Water heeft ruimte nodig en dus wordt deze ruimte alvast niet gevuld door andere zaken.
4. Drink een glas water tijdens de maaltijd. Wederom is dit een manier om uw maag te vullen zonder veel te eten. In plaats van het glas in 1 keer uit te drinken, neem je beter na iedere hap een slok. Het zorgt dat het voedsel rapper in de maag terechtkomt, dit zorgt rapper voor een vol gevoel. Water is een merkwaardig ding. Ongeveer 66% van ons lichaam bestaat uit water. Water speelt ook in vitale rol in het controleren van het gewicht, vandaar dat er zoín aandacht aan besteed wordt.
5. Suikerdr*nkjes dienen vermeden te worden. Al die frisdr*nken zitten vol met suiker. Suiker betekent veel calorieŽn. Als u toch nood hebt aan dergelijke dr*nkjes, test dan zeker de light varianten eens uit.
6. Probeer voedingsmiddelen die veel water bevatte, zoals tomaten en watermeloenen. Deze dingen bestaan voor 90 tot 95% uit water. Ze vullen de maag en bevatten weinig calorieŽn: 2 slagen in 1!

7. Eet vers fruit in plaats van fruitsappen te drinken. Verst fruit bevat natuurlijke suikers. Fruit zit vol vezels en is een bron van vitamines. De fruitsappen zitten vaak boordevol suiker, zoetstoffen en kleurstoffen, Ö niet echt goed dus.
8. Vers fruit heerst. Fruit uit blik bevat vaak minder vezels dan de verse varianten.
9. Eet meer vezels. Het lichaam heeft vezels nodig! Probeer daarom veel groentes en fruit te eten
10. Ga gek op groenten. Groenten zijn het best als we het over afvallen hebben. Probeer bij iedere maaltijd een portie groenten te eten.
11. Eet intelligent. Het verschil tussen mens en dier is dat wij gedreven worden door intelligentie, daar dieren gedreven worden door instinct. Vraag uzelf steeds af waarom u dat eet.
12. Eet alleen wanneer je honger hebt. Sommigen hebben het gevoel dat ze zich moeten volproppen als zee ten zien. Bij feestjes vliegt de alc*hol door de keel en proppen we ons vol met ongezonde snacks. Een week diŽten en zich dan vergrijpen, zo werkt het niet. Weet wat je doet en wat je eet. Een feestje is geen excuus om te vreten.
13. Tel de calorieŽn. Vooral voor beginnelingen is dit een goed idee. Het is soms echt verrassend hoeveel calorieŽn bepaalde voedingsmiddelen bezitten. Na een tijdje weet je precies dat dat lekkere yoghurtje 200 calorieŽn per 100 gram bevat!
14. Vergeet gefritureerde dingen. Gefritureerde dingen zijn een grote no-no. Boordevol vet en calorieŽn.
15. Geen maaltijden overslaan. Ditz al zeker niet helpen bij het afvallen. Eet per dag minimum 4 maaltijden. Maaltijden overslaan zal zorgen voor vreetbuien.

Verantwoord afvallen
Verantwoord afvallen
http://nl.wikipedia.org/wiki/Verantwoord_afvallen

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid