Hoe afvallen - informatie


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hoe afvallen - informatie
Snel afvallen is een moeilijke opdracht. Daarom verkiezen we gezond en blijvend afvallen boven snel afvallen. Bij deze formuleren we enkele algemene tips die zeker zullen werken.

Beloon jezelf wanneer er verandering is. Ik doel niet op chocolade en andere zoetigheden, wel op bijvoorbeeld een nieuw kledingsstuk. U bent slanker, dat is het resultaat van uw harde werk en moet bijgevolg beloond worden. Een nieuw kledingstuk werkt zeker motiverend … Op naar het volgende kleinere maatje!

Rustdag. Dit is niet alleen een goed idee, het is noodzakelijk om uw lichaam wat rust te gunnen. Informeer uzelf betreffende sport. U doet er goed aan om informatie op te zoeken. Zo vermijdt u dat u fouten maakt. Informeren is gemakkelijk: internet opstarten en een objectieve bron zoeken. Geloof niet in de verhaaltjes van de ‘ab king pro’ – 3 minuten per dag trainen en na een maand heb je stalen buikspieren …

Zoek een sportpartner. Zoek een persoon met dezelfde motivatie zoals u. Ga met deze persoon gaan sporten en informeer elkander. Doelstellingen, werkwijze, .. kunnen besproken worden. Het sociale aspect is natuurlijk het belangrijkste … Alleen is maar alleen! Een partner werkt zeker motiverend.

Denk actief! Bepaalde personen lopen wel 5 à 6 maal per week, maar vergeten dan om actief te denken. Ze zitten de resterende uren voor hun televisie of computer … Zo moet het dus niet. U moet actief zijn doorheen de dag. Zeker de personen met een minder actieve job. Sta af en toe eens voor de spiegel. Een spiegel zegt veel meer dan een weegschaal. Neem af en toe foto’s van uzelf en vergelijk ze maandelijks. Zijn die vetbandjes verdwenen? Is dat vet op de borst verminderd? Wel, dan bent u goed bezig. Deze plaatjes werken ook motiverend.

Plaatselijk vermageren kan niet. Geloof de reclamespotjes niet die zeggen dat u enkel en alleen buikvet kan verbranden door één of andere methode. Dat kan niet. Het vet verdwijnt over gans het lichaam. Jammer genoeg zijn er ook een paar moeilijke plaatsen. Bij de mannen is dat meestal de buik en bij de vrouwen de dijen. Daar verdwijnt het vet meestal als laatste …

Dieet vrouw
Dieet vrouw
http://vrouw.bestewebgids.nl/Dieet.html

Afvallen
Informatie over afvallen,lijnen,afslanken en vermageren vind je hier! hoe begin je met afvallen. hoe krijg je een plattere buik?
http://www.informatieafvallen.nl/

Afvallen, hoe doe je dat?
Afvallen, hoe doe je dat?
http://www.dieetabc.nl/afvallen

Afvallen: hoe
Hoe afvallen
http://www.runinfo.nl/afvalplan.htm

Hoe Afvallen?
Hoe Afvallen?
http://hoeafvallen.nl/

Wil je vermageren ? Gezond afvallen kan !
Verander je levensstijl in 3 stappen. je weer fit en gezond voelen. vermageren zonder dieet. geen jojo effect. vet verdwijnt. snel afslanken kan !! zie ook video.google.nl met keyword afvallen.
http://www.sportjefit.nl/afvallen.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid