Vetverbranding stimuleren


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vetverbranding stimuleren
U hebt te kampen met overtollig lichaamsvet. Een bierbuikje, bilvet? Hoogtijd om dat eens aan te pakken. Men moet de vetverbranding stimuleren. Hier zullen we enkele tips bespreken om dat vet weg te werken. Een combinatie van lichaamsbeweging en gezonde voeding zal zorgen voor het optimale resultaat:

1. De theorie
Afvallen is in theorie vrij simpel. Minder energie opnemen dan nodig. Dit kan door simpelweg minder te eten of door meer aan lichaamsbeweging te doen. En toch lijkt het niet te lukken. Mensen hebben massaal te kampen met vetzucht en overgewicht. Hoe kan het ook anders, onze maatschappij heeft een ware eetcultuur. We hebben de gewoonte om te eten als we eten zien. Lichaamsbeweging past niet in het plaatje. Een mentaliteitsverandering is op zijn plaats.

2. Krachttraining
Krachttraining is niet alleen voor die brede, sterke mannen. Ook personen die de vetverbranding willen stimuleren kunnen Ė moeten Ė aan krachttraining doen. Spiermassa verhoogt het basaal metabolisme en is het middel bij uitstek om vet te verbranden op lange termijn. Ook zal de krachttraining zorgen voor een mooi zicht. Door de spiermassa oogt u steviger!

3. Planning
Hoe speelt een planning nu een rol bij de vetverbranding. Wel simpel: een planning zorgt voor de nodige motivatie. Motivatie betekent volhouden en volhouden betekent doelstellingen behalen. Zonder planningen, zonder doelstellingen weet u niet naar waar u wilt varen en zult u stranden op een zandbank. Afvallen is een langzaam proces! Plan het.

4. Cardiotraining
Krachttraining is er om spieren te kweken en om calorieŽn te verbranden op lange termijn. Cardiovasculaire training (lopen, fietsen, wandelen) is bedoeld om op korte termijn vele calorieŽn te verbranden. Een uurtje hardlopen betekent al gauw 600 calorieŽn. Gedurende de vetverbranding doet u er dus goed aan om meermaals per week (liefst iedere dag) een uur te gaan sporten (4 maal cardio en 3 maal krachttraining). Zo tilt u de vetverbranding naar een hoger niveau.

5. Gezond verstand boven alles
Vooraleer u besluit die reep chocolade te eten, moet u maar eens de voedingswaarde lezen. 350 calorieŽn in een reep van 75 gram. De yoghurt in de koelkast Ė 200 calorieŽn voor 100 gram. Na een tijdje is dit een automatisch proces. Denk na bij de keuzes die u maakt Ö Neem een fitnessabonnement, koop loopschoenen en eet gezond Ö Als dat geen goede keuzes zijn!

Onverteerbare koolhydraten stimuleren
Onverteerbare koolhydraten stimuleren
http://www.ergogenics.org/resistive.html

Stimuleren van de vetverbranding met voeding
Stimuleren van de vetverbranding met voeding
http://www.cjsm.vlaanderen.be/gezondsporten/voeding/theorie/vetverbranding.htm

Vetverbranding stimuleren
Vetverbranding stimuleren.. mode & uiterlijke verzorging
http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-996014.html

Wil je vermageren ? Gezond afvallen kan !
Verander je levensstijl in 3 stappen. je weer fit en gezond voelen. vermageren zonder dieet. geen jojo effect. vet verdwijnt. snel afslanken kan !! zie ook video.google.nl met keyword afvallen.
http://www.sportjefit.nl/afvallen.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid