Afvallen gaat niet snel meer


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Afvallen gaat niet snel meer
Personen die bezig zijn met afvallen zullen het wellicht al gemerkt hebben. Het is steeds moeilijker om dat ideale gewicht te bereiken. Naarmate meer en meer vetmassa verdwijnt, zal het afslanken niet meer zo gemakkelijk gaan. Hier hebben we een paar mogelijke verklaringen:

Je bent kleiner en het lichaam heeft minder energie nodig
Ook vetmassa gebruikt energie. Des te minder vetmassa een persoon bezit, des te minder energie deze persoon nodig heeft. Een lager onderhoud dus. Als men toch nog evenveel calorieŽn blijft consumeren, dan spreekt het voor zich dat het afslanken trager gaat.

Vocht- en spiermassa
In het begin van de afvalrace moet het lichaam nog wat wennen aan de nieuwe situatie. U consumeert minder calorieŽn dan nodig en bijgevolg zal het lichaam opgeslagen eiwitten en koolhydraten gebruiken. Hierbij komt ook opgeslagen vocht vrij. Na een paar weken Ė opgeslagen koolhydraten en eiwitten zijn op Ė stopt het vrijkomen van vocht.

Crashdieet Ė hongerdieet
Indien u extreem weinig gaat eten in de hoop om af te vallen, dan kan het ook wel eens tegenslagen. Natuurlijke defensiemechanismen in het lichaam zullen beginnen werken. Je lichaam gebruikt minder energie om de functies uit te voeren en ook de stofwisseling zal op een trager tempo werken. Bijgevolg verbrand je dus niet zo veel calorieŽn als voordien.

Vetmassa en spiermassa
Tijdens het afvallen doet u ongetwijfeld ook aan krachttraining. Door die krachttraining kweekt u spieren. Het is algemeen bekend dat spiermassa meer weegt dan vetmassa. De weegschaal kan dus soms een vertekend beeld geven. Gedurende het afslanken is het ook aangeraden om af en toe het vetpercentage eens te meten. Dit is een betere indicator dan de Body Mass Index (BMI) als het om gewichtsverlies draait.

Doelstellingen bij het afvallen
Cardiotraining
Op korte termijn vele calorieŽn verbranden (en dus ook vet). Voorbeelden van cardio: lopen, fietsen, zwemmen, roeien, steppen, Ö

Krachttraining
Om spieren te kweken en dus het onderhoud te verhogen. Dankzij deze spiermassa mag u extra calorieŽn consumeren!

Gezonde voeding
Om af te vallen dient u minder te eten dan nodig. Wel niet te weinig, anders spreken we van een crashdieet. 400 ŗ 500 calorieŽn minder eten dan nodig gedurende een lange periode zal leiden tot gewichtsverlies. Het best is natuurlijk om gezond te eten: geen fris, wel water. Veel wit vlees (vis en gevogelte) en minder rood vlees.

Fit afvallen
Fit afvallen
http://fit.bestewebgids.nl/Afslank-Methoden.htm

Afvallen gaat twee keer zo snel met meer eiwit
Afvallen gaat twee keer zo snel met meer eiwit
http://www.ergogenics.org/eiwitslank.html

Afvallen na bevalling
Nu je net gewoon was aan je positiekleding en die mooie buik, waar je huid zo mooi strak omheen zat. Na je zwangerschap stond je echter voor een verrassing: het aangename gevoel van je handen over je harde buik is nu weg
http://www.afvallennabevalling.com/

Hoe kun je snel afvallen
Succes met snel afvallen. de moeilijkheden, de gevaren en de juiste manier om snel af te vallen. snal afvallen kan zolang je maar weet wat je doet.
http://www.afvallendieet.com/snel-afvallen/

Snel Afvallen
Snel afvallen - 7 tot 9 kilo afvallen binnen ťťn maand. snel afvallen, geheel op een natuurlijke wijze. snel en gezond afslanken.
http://www.supersnel-afvallen.nl/

Snel Afvallen - Ook U Kunt Snel Afvallen
Snel afvallen? - lees hoe u binnen 1 maand wel meer dan 7 kilo kunt afvallen!
http://www.snel-afvallen.nl/

Snel afvallen met Phase 2 zetmeelblokker
Als je op de term snel afvallen zoekt in google is het eerste resultaat een website www.supersnel-afvallen.nl die phase 2 zetmeelblokker verkoopt. voo
http://www.afvallen-weblog.nl/item/217

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid