10 kg Afvallen door deze Tips


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
10 kg Afvallen door deze Tips
Het aantal diŽten dat men kan volgen is enorm. Jammer genoeg heeft 99% van die diŽten een lastig gevolg: het jojo effect. Wilt u 5, 10, 15, 20 of zelf 100 kilo afvallen? Dan moet u een gezonde levensstijl aannemen. Enkel en alleen deze gezonde levensstijl (gezonde voeding en gezonde lichaamsbeweging) zal het gewenste effect hebben: afvallen en blijven afvallen. Laten we eens een paar tips bekijken die kunnen helpen bij het afslanken.

1. Weet wat u eet
Kijk bij het shoppen eens naar de voedingswaarde van uw favoriete koopjes. Hoeveel kilocalorieŽn bevat het product? Ban de producten met veel calorieŽn (snoep, frisd, Ö) uit uw winkelkarretje. Tijd voor wat gezonder te eten. Light producten in plaats van de suikerrijke fris. Volkoren brood in plaats van wit brood, Ö

2. Verzadigde vetten zijn slecht
Soms claimen diŽten wel eens dat er geen vet gegeten mag worden. Dit is natuurlijk complete onzin. Er bestaan namelijk ook gezonde vetten: de onverzadigde vetten. Deze vinden we bijvoorbeeld terug in vloeibare boter, vette vis, dieetmargarine en noten. De ongezonde vetten zijn de verzadigde. Deze zitten veelal in lekkernijen (koekjes, snoep, ..) Ė deze verhogen de cholesterol en deze verhogen ook de kans op hart- en vaatziekten.

3. Eet voldoende
Een veelgemaakte fout bij het afvallen is te weinig eten. Personen denken dan dat ze rap 10 kilo kunnen afvallen. Dat klopt, maar het verdwenen gewicht zal vaak vocht- en spiermassa zijn, geen vet. Het lichaam heeft voldoende energie nodig om normaal te kunnen functioneren. Ga nooit onder de 1200-1500 calorieŽn per dag. Het lichaam zou wel eens de snelheid van de stofwisseling kunnen verlagen.

4. Drink gezond
Bi*r, alc*hol zijn calorierijke dr*ankjes. Ze zitten vol nutteloze suikers. Water en groene thee zijn gezonde alternatieven.

5. Sporten en lichaamsbeweging
Ook lichaamsbeweging hoort bij de nieuwe levensstijl. Artsen raden aan om per dag 30 minuten te sporten. Als de doelstelling afvallen is, dan doet u er goed aan om sessies van 45 minuten te doen. Probeer per week 3 maal krachttraining te doen (om de spieren te versterken Ė actief te ogen en het basaal metabolisme te verhogen) en ook 3 maal cardiotraining van 45 minuten (om op korte termijne relatief veel calorieŽn te verbranden). Volg deze tips op en die 10 kilo zijn zo verdwenen!

Afslanken
Afslanken
http://afslanken.bestewebgids.nl

10 kg afvallen in een maand
Als je 10 kg wil afslanken in een maand heb je een strategie en tactiek nodig. bij je strategie om je doel te bereiken draait het vooral om de grote lijnen. - snel afvallen buik en dieet
http://www.dieetblog.com/10-kg-afvallen-in-een-maand/

Gezond afvallen kan !
Verander je levensstijl in 3 stappen. je weer fit en gezond voelen. vermageren zonder dieet. geen jojo effect. vet verdwijnt. snel afslanken kan !! zie ook video.google.nl met keyword afvallen.
http://www.sportjefit.nl/afvallen.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid