Motivatie verhogen om te sporten


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motivatie verhogen om te sporten
Routinematig gaan sporten is niet gemakkelijk. Het is zelf nog moeilijker om het proces vol te houden. We krijgen te maken met verveling, afleiding, druk, kwetsuren, ziekte, … Gelukkig bestaan er ook tal van regeltjes om de motivatie op te krikken. Of ze daadwerkelijk werken? Probeer ze eens uit en bekijk het resultaat. Onderstaande tips hielpen andere mensen en misschien werken ze ook wel voor u.

Om te beginnen: probeer een sport te vinden die bij u past. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ziet u het als een sociaal gebeuren, ga dan in teamverband sporten. Wilt u verbazingwekkende nieuwe vaardigheden leren? Neem dan eens een kijkje tussen de vechtsporten. Ook outdoor fitness ŕ la wandelen, fietsen, klimmen en meer is zeker welkom.

Kies iedere dag een soort van sportmoment uit. Leg het moment vast en gebruik naderhand geen excuses om niet te hoeven sporten. Bijvoorbeeld donderdag: het eerste wat u doet is een stevig ontbijt nemen en nadien naar de gym trekken om met de gewichten te trainen.

Probeer nieuwe dingen uit. Hoe meer variëteit, hoe beter. Op die manier komen alle spiergroepen eens aan bod. De kans op kwetsuren is kleiner. Ook hebt u een stok achter de hand. Als u alleen fietst, loopt buiten en het is aan het regenen, dan bent u rapper geneigd om een excuus te gebruiken om toch maar niet te gaan sporten … Misschien kunt u op dat moment wat aan thuisfitness doen.

Serieus, geen excuses! Alle kleine beetjes helpen en excuses maken geen deel uit van het plan.

Doe activiteiten met je vrienden. Spreek af met vrienden om te lopen/fietsen. Enerzijds is er niets leukers dan een babbel en bovendien zorgt de sociale druk er voor dat u wel degelijk de afspraken gaat naleven.

Door het toepassen van bovenstaande tips is fysieke arbeid een leuk iets om uit te oefenen. Toegegeven … cardio is soms saai en vervelend, maar met de juiste motivatie komt u al een heel eind verder. Er gaat niets boven de motivatie van het resultaat: kijk af en toe eens in de spiegel en aanschouw een deel van het nieuwe lichaam. Durf eens de dromen en dank eens hoe u er uit zal zien binnen een jaar?

Motivatie
Motivatie
http://nl.wikipedia.org/wiki/Motivatie

Motivatie verhogen
Motivatie verhogen
http://www.spoc.be/tekst/Motivatie%20verhogen.pdf

Sportprestaties verhogen
Je kan zelf het roer in handen nemen en de kracht van je hersenen op een wetenschappelijk verantwoorde manier gebruiken...
http://www.aurelis.org/sportprestaties%20verhogen/audio/022/D/sportprestaties%20verhogen.htm

Wat doet de stichting
Wat doet de stichting
http://dalenenpieken.nl/NL/Wat_doen_we.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid