Helpt groene thee bij het afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Helpt groene thee bij het afvallen
Zal groene thee helpen bij het afvallen? Wel, ja & nee. Enerzijds zorgt het groene dr*nkje voor een versnelling van de stofwisseling en anderzijds zal men in plaats van groene thee geen andere dr*nken (ik doel op suikerrijke frisdr*nken) gaan nuttigen. Echter, het resultaat is marginaal. Het is niet zo dat men dankzij de groene thee het vet in een ijltempo zal zien verdwijnen. Neen, zo werkt het niet. Als u daadwerkelijk dat vet wil aanpakken, dan zal daar ook een dosis sport en lichaamsbeweging moeten bij te pas komen.

Toch nog even een paar interessante weetjes betreffende groene thee:
1. Speciale groene ‘afvalthee’ is een fabeltje.
Er zijn veel aanbieders op de markt. Sommigen beweren dat ze een speciale vorm van Groene Thee hebben. Deze zouden vol met stoffen zitten waardoor met vet verliest. Natuurlijk is dit niet waar. Het resultaat van die dure stoffen is marginaal en zeker zijn geld niet waard. Gewone groene thee zoals men die in zowat iedere supermarkt kan vinden volstaat.
2. Meer groene thee drinken voor een beter effect.
Men raadt aan om per dag 3 à 4 kopjes groene thee te drinken. Het gezamenlijke effect van die kopjes thee zou komen op ongeveer 80-100 calorieën.
3. Het is een natuurlijke manier van afvallen! Geen wondermiddel.
Het drinken van groene thee moet hand in hand gaan met een gezond voedingspatroon en véél lichaamsbeweging. Enkel en alleen thee drinken om af te vallen is niet voldoende.

Afvallen met Groene Thee ?
Hoi,ik heb gelezen dat het drinken van groene thee kan helpen met afvallen.mijn vraag is geld dit alleen voor warme thee, of ook voor koude groene thee, zodat je het maakt en later koud op drinkt ?bedankt voor de info
http://www.opdieetforum.net/forum/topics/187.jsp

Goed Gevoel Lekker Eten
Goed Gevoel Lekker Eten
http://www.goedgevoel.be/gg/nl/13/Lekker-Eten/article/detail/493521/2008/11/19/3-kopjes-groene-thee-per-dag-helpen-afvallen.dhtml

Groene thee - Oordeel mee
Groene thee - Oordeel mee
http://www.gezondheidsplein.nl/oordeelmee/92/Groene-thee.html

Groene thee en EGCG
Groene thee - egcg is de actieve stof in groene thee. helaas breekt het vrij snel af in water.
http://www.vitamins.nl/groenethee.egcg.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid