Cardiotraining en vet verbranden


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Cardiotraining en vet verbranden
Vele personen die willen afvallen kiezen naast een gezond dieet ook voor cardiotraining (aerobe training) . Cardio staat voor cardiovasculair. Het is het middel bij uitstek om op korte termijn vele calorieën te verbranden. Krachttraining (anaerobe training) is er om spieren te kweken en bijgevolg het basaal metabolisme te verbeteren. Ideaal voor toekomstgericht te werk te gaan. Echter, om het vet nu al te verbranden, is cardiotraining het middel bij uitstek.

Cardio in de fitness
Hometrainers, loopbanden, crosstrainers en steppers zijn bijzonder populair. Alle toestellen zijn bezet en er zijn zelfs wachtrijen. Het hoeft geen betoog dat vele personen een fitnessabonnement kopen enkel en alleen om gebruik te maken van deze cardio-machines.

Cardio buiten de fitness
Gelukkig kan men ook aan cardio doen zonder een duur fitnessabonnement te kopen. De fitness is misschien een sociaal gebeuren en misschien worden bepaalde personen aangetrokken tot dit (vooral bejaarden dan …) – het is ook perfect mogelijk om deze sporten buiten te beoefenen. Lopen, fietsen, wandelen, joggen, … Allen zijn ze gekend en iedereen kan ze uitoefenen. 45 minuutjes lopen op de looppiste rond de vijvers of 30 kilometer fietsen doorheen het mooie buitenlandschap, ook dat is cardio.

Hoe vaak trainen
Als het effectief de bedoeling is om een buikje weg te werken, dan zou men moeten 1 maal per dag een klein uur (minimum 45 minuten) moeten sporten. Artsen raden sowieso aan om per dag 30 minuten actief te zijn. Echter, per dag 45 minuten aan cardio doen is ideaal om overtollig vet aan te pakken.
Hoe hard trainen
45 minuten is absoluut niet lang. Het is niet de bedoeling dat men zit te hijgen en zit te zweten als een paard. Om in de ideale vetverbrandingszone te komen dient met te trainen op 60 à 70% van de maximale hartslag (maximale hartslag: 220 – leeftijd). Echter, staar je niet blind op getallen. Het feit dat men sport is belangrijker dan het feit dat men sport op de goede hartslag. Train tot op het niveau waar u lichtjes tot zwaar begint te zweten en toch kunt u nog een deftig gesprek voeren met iemand. Ook zo is men bezig met een goede training.

Dus dagelijks een uurtje gaan lopen is ideaal om uw conditie te verbeteren en bovendien zal dat overtollig vet ook nog eens verdwijnen. Alhoewel moet men hierbij opmerken dat ook veel afhangt van de voeding. Fris, chips en andere suikerrijke producten helpen niet bij het afvallen en het verbranden van dat vet.

Cardio training - vet verbranden
Cardio training is een manier om snel vet te verbranden
http://www.lekker-in-je-vel.nl/artikelen/cardio_training.html

Cardio training - vet verbranden
Cardio training - vet verbranden
http://www.mannen-gezondheid.com/nieuwsbrief-cardio.html

Vet verbranden met cardio training
Vet verbranden met cardio-training. je kunt je spieren nog zoveel trainen, maar als er een laagje vet over ligt dan zul je nooit het gewenste resultaat bereiken.
http://www.trendystyle.net/beauty/invorm/cardiotraining.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid