Blijvend en gezond afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Blijvend en gezond afvallen
Velen willen blijvend en gezond afvallen. Ze zoeken informatie op en komen al vlug terecht in een chaos aan informatie. De ťťn zegt dat een wonderpil al het werk zal doen, de ander zegt dat niet eten en extreem veel sporten zal leiden tot succes. Ook over krachttraining bestaan veel misverstanden. ĎKrachttraining heeft geen zin, eerst moet dat vetlaagje weg Ö anders zie je die spieren toch niet.í Ė is een vaak gehoorde fout. Laten we eens een paar vragen beantwoorden betreffende blijvend en gezond afvallen. Anders is al het geleverde werk zo goed als nutteloos.

1. Lichaamsbeweging of letten op mijn voeding? Hoe?
Het is niet lichaamsbeweging en letten op de voeding. Het moet zijn: lichaamsbeweging en voeding. Dit zorgt voor een dubbel effect. Enerzijds minder calorieŽn opnemen dan nodig (voeding) en anderzijds vele calorieŽn verbranden door middel van sport (krachttraining en cardio). Natuurlijk wel niet te weinig calorieŽn consumeren. Het lichaam heeft ook energie nodig om normaal te kunnen functioneren. Ga nooit onder de 1500 calorieŽn per dag!

2. Moet ik in de sportschool uren lopen op die crosstrainer?
Dat mag, maar moet niet. Het beste is om krachttraining en cardiotraining te combineren. Probeer per week minimaal 3 x een uurtje aan cardio te doen (lopen, fietsen, wandelen, zwemmen, Ö). Daarnaast doe je ook best 3 x per week aan krachttraining. Dit om de spiermassa te onderhouden, verhogen en op deze manier het basaal metabolisme te stimuleren. Wederom is het niet: cardio of krachttraining, maar wel cardio en krachttraining.

3. Waarom val ik niet af?
Dat kan aan meerdere dingen liggen. Je sport niet genoeg, je eet te veel of je hebt een of andere erfelijke aandoening. Ja, een erfelijke aandoening is redelijk zeldzaam dus het zal punt ťťn of twee zijn. Misschien eet je de verkeerde dingen? Weg met die frisdr*nken en suikerrijke vruchtensapjes. Eet wat meer wit vlees in plaats van rood vlees. En neen, pure chocolade is niet gezond tijdens het afvallen en moet dan ook niet gezien worden als een tussendoortje. Drink veel water Ė ook voor en tijdens de maaltijden. Misschien sport je niet genoeg? Okť, 3 maal per week minimaal een uur gaan lopen is de richtlijn. Maar daarnaast is het niet de bedoeling dat u niets anders doet van activiteiten, dat u gans de tijd op een bureau voor een computer zit. Neen, zo werkt dat niet. Wilt u blijvend en gezond afvallen, dan moet u ook een inspanning leveren!

Aflevering: blijvend afvallen
Blijvend en gezond afvallen zonder jojo effect met de Gabriel Methode. GeÔnterviewde gezondheid specialiste Majolijn Loderichs helpt je bij het uitschakelen van deze vetknop.
http://www.foryou.nl/natuurlijk-gezond/de-gabriel-methode-voor-blijvend-afvallen

Afslanken met krachttraining
Afslanken met krachttraining
http://www.slank-en-sterk.nl/

Ben jij de strijd met gewicht en dieten zat?
Ben jij de strijd met gewicht en dieten zat?
http://www.nooitmeeropdieet.nl/

Dutch Health Works | Gezond afvallen
Dutch Health Works | Gezond afvallen
http://www.dutchhealthworks.nl/

Gezond Afvallen
Gezond Afvallen
http://www.afvallengezond.nl

Gezond afslanken
Gezond afslanken doe je niet door een crash dieet of het sonja bakker dieet te volgen dat maar 1000 calorieŽn per dag of nog minder telt. we willen he
http://www.afvallen-weblog.nl/item/74

Gezond afvallen of snel afvallen?
Lees tips en info over gezond en snel afvallen. daarnaast vind je hier ook informatie over gezonde voeding en sport.
http://www.gezonder-afvallen.nl/

Perfect Weight 4 You - Assen
Wil je snel en gezond tot wel 15 kilo afvallen in slechts 10 weken tijd? Meld je dan nog deze week aan en ik begeleid je naar een gezonde leefstijl en blijvend slanke lijn! Heb je genoeg van alle diŽten die je in de afgelopen jaren hebt gevolgd en die je alleen maar armer hebben gemaakt en niet het gewenste resultaat hebben geleverd? Dan ben je hier op het juiste adres! Met de juiste adviezen en coaching help ik jou op weg naar een gezonde leefstijl en een blijvend resultaat.
http://www.perfectweight4you.nl

Snel afvallen Kettlebell
Promotie Kettlebell Workout en achtergrondinformatie. Ervaringen gebruikers Kettlebell Workout
http://www.buikspierenoefeningen.org

TimFit dieet Amersfoort
Bij beautysalon Finishing Touch in Amersfoort kunt afvallen met het TimFit proteine dieet onder begeleiding van een erkende consulente. Kijk voor meer informatie even op onze site.
http://www.finishingtouchbeauty.nl/pages/156545/TimFit_dieet.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid