Afvallen zonder sporten


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Afvallen zonder sporten
Personen met overgewicht willen best afvallen. Echter, het idee dat ze uren moeten doorbrengen in de gym om te lopen op die saaie loopbanden en met die zware gewichten te sleuren, doet hen al huiveren. Ze vragen zich dus af of het mogelijk is om vetverlies te realiseren zonder te sporten.

Afvallen zonder sporten
Het is natuurlijk ideaal om af te vallen door middel van gezonde voeding en door middel van lichaamsbeweging. Samen zorgt dit namelijk voor een dubbel effect. Echter, het kan best zijn dat sport geen optie is en dan is het ook mogelijk om zich alleen te richten tot de voeding. Het principe is simpel: minder eten dan wat het lichaam nodig heeft en er zal vetverlies optreden. Wel geen honger- of crashdieet, want dan zijn de gevolgen desastreus: meer vetmassa, minder spiermassa en een trager metabolisme. Per dag ongeveer 400 calorieŽn per dag minder eten dan nodig is echt wel het maximum. Eťn kilogram vet is ongeveer 7000 calorieŽn en bijgevolg is het een simpel rekensommetje: om 1 kilogram af te vallen moet u 17.5 dagen 400 calorieŽn onder uw onderhoud eten. Ja, zonder sport is het een redelijk langzaam proces, maar zeker niet onmogelijk. Wat meer groenten en fruit eten, meer water drinken. Wat meer vis en gevogelte in plaats van rood vlees en afvallen zonder te hoeven sporten is zeker mogelijk Ö

Afvallen met behulp van lichaamsbeweging
Zoals eerder gezegd is de optie om af te slanken door middel van sport samen met een gezond dieet de beste keuze. Het zorgt voor betere en snellere resultaten. Door middel van lichaamsbeweging is het mogelijk om op korte termijn en toekomstgericht te werkt te gaan. Enerzijds hebben we de cardiovasculaire training (lopen, fietsen, joggen). Hier worden op korte termijn vele calorieŽn verbrand. Een uurtje hardlopen bijvoorbeeld kan al vlug 600 calorieŽn betekenen. Natuurlijk hangt dit af van tal van factoren: leeftijd, gewicht, Ö . Daarnaast hebben we ook nog de anaerobe training, krachttraining. Hier worden spieren gekweekt en dit zorgt dan weer voor een verhoging van het basaal metabolisme. Simpel gezegd: hoe meer spiermassa, hoe meer energie het lichaam nodig heeft, hoe hoger het onderhoud.

Conclusie:
Is afvallen zonder sporten mogelijk? Zeer zeker, daar het allemaal een kwestie is van calorieŽn. Is het aangeraden? Neen, niet echt. Blijvend en gezond afvallen wordt vaak gerealiseerd door lichaamsbeweging. Gezonde voeding en lichaamsbeweging (aerobe en anaerobe trainingen) zullen zorgen voor een beter en dubbel effect.

Sportvoeding
Sportvoeding
http://sportvoeding.bestewebgids.nl

Afvallen zonder sporten
Deze site gaat over afvallen zonder sporten en nog enkele andere tips om af te vallen.
http://afvallenzondersporten.net

Qsence
Qsence Exploring Well-Being is leverancier van beauty en wellness apparatuur. De meest effectieve systemen op gebied van beauty, wellness, fitness, gezondheid, massage, ontspanning, anti-aging, afslanken, figuurcorrectie, afslankapparatuur, huidverbetering, silhouet verbetering, cavitatie, collageen lichttherapie, liposuctie zonder operatie, ultrasone geluidsgolven, ultrasound behandeltechniek, cellulitevermindering, young generation, apparaten, apparatuur, cavitatie apparatuur, groothandel schoonheidsspecialisten, groothandel beautysalon, schoonheidssalon apparatuur, cavitatie apparaat, apparatuur schoonheidssalon, afslanken zonder operatie, afslanken zonder dieet, snel afvallen.
http://www.qsence.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid