Ik wil afvallen - Wat moet ik doen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Ik wil afvallen - Wat moet ik doen
Personen die willen afvallen zoeken eerst naar wat informatieve artikelen, vooral met behulp van het internet. Op het internet circuleert enorm veel informatie. Vaak subjectief en niet wetenschappelijk. Dieetboeken die beweren dat 10 kilogram afvallen in een maand een gemakkelijke en gezonde klus is, is hier een voorbeeld van. Vele sites zeggen dat ze het wondermiddel betreffende het afvallen hebben ontdekt: allerhande toestellen en dieetp*llen passeren de revenu. Laten we personen die met volgende vraag zitten: ‘ik wil afvallen, wat moet ik doen?’ zitten eens helpen en hen geen subjectieve, foutieve troep voorschotelen.

Eerst en vooral moeten we reeds beginnen met een weetje: wondermiddeltje bestaan niet. Geen enkele dieetp*l is nu in staat om zonder inspanning het vet te laten wegsmelten. Ja, we hebben wel al operaties, maar deze laten we even buiten beschouwen. Niet één p*lletje of toestel zal het werk in uw plaats doen. Dergelijke middeltjes zijn er alleen om misbruik te maken en ze zijn er maar gekomen voor één ding: puur geldgewin. Er is maar één persoon die een inspanning moet leveren: jij! Enerzijds moet u cardiovasculaire oefeningen uitoefenen (fietsen, lopen en wandelen zijn de meest bekende) en anderzijds moet het spierniveau onderhouden of verbeterd worden aan de hand van krachttraining. U wilt toch steviger, grootser en actiever ogen? Zonder krachttraining is de stevigheid en het actief ogende weg.

Voedingspatroon herdefiniëren en weten wat gezond is en wat niet. U hebt een onderhoudsniveau (wat u aan calorieën mag consumeren per dag) en een activiteitsniveau (wat u gedurende activiteit gebruikt gedurende een dag). U moet dus consumeren naar wat uw lichaam nodig heeft en wat uw reeds verbrand door wat u doet. Consumeert u minder, dan valt u af. Consumeert u meer, dan komt u bij – simpel toch?

Over het algemeen kan men stellen dat wanneer u per dag 200 à 300 calorieën onder uw energiebehoefte gaat consumeren + 3 maal per week een cardiosessie van 45 à 60 minuten uitoefent en tot slotte 3 maal per week een klein uurtje een full body training (om te beginnen is het niet echt aangeraden om te werken met verschillende spiergroepen) gaat doen in de gym … dat dit zal leiden tot gewichtsverlies, tot blijvend gewichtsverlies.

Voeding
Voeding
http://voeding.bestewebgids.nl

Mind-en-body.nl
Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik Saïda de Vries-Cijntje en ben Orthomoleculair Gewichtsconsulent en NLP Practitioner. Ik bied u Deskundige Hulp en Begeleiding Bij het Afslanken en het Beheersen Van Uw (Over)Gewicht en help U naar Een Gezond Eetpatroon om Permanent Slank te Blijven. Ik ben continu op zoek naar mogelijkheden om mensen te kunnen helpen met kennis, tips en advies bij het afvallen en om op gewicht te blijven. Daarbij volg ik altijd cursussen en opleidingen en ga naar verschillende seminars en workshops om altijd up-to-date te zijn en gelijk de nieuwste en beste mogelijkheden aan te bieden voor het afvallen.
http://www.mind-en-body.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid