Effectief vetverbranding en vetverlies


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Effectief vetverbranding en vetverlies
Afvallen is simpel. Jammer genoeg zullen vele personen met overgewicht de verkeerde keuze maken. Ik doel op slechte dieetboeken en hulpmiddelen die niet werken. Met de juiste werkwijze is het mogelijk om vet te verliezen en een mooier figuur te hebben. Laten we de tips betreffende vetverlies eens bekijken:

Spiermassa = succes
De meest efficiŽnte methode om af te vallen is door het kweken van spieren. Spiermassa is actief weefsel en heeft 24 uur op 24, 7 op 7 energie nodig. Spiermassa verbrandt altijd calorieŽn, dit in tegenstelling tot vetmassa. De ideale manier om uw vetverbranding te verhogen, wat zal leiden tot meer vetverlies, is dus door het trainen met gewichten. Enerzijds zullen calorieŽn worden verbrand tijdens het krachttraining en op lange termijn zullen de spieren zorgen voor een hogere calorie-uitgave. De spiermassa vervult naast het verbranden van calorieŽn nog voor een ander positief feit: tijdens en na het afvallen ziet u er gezond, fit en energiek uit. Afslanken zonder krachttraining en uiteindelijk bent u slank zonder spiermassa, u ziet er niet goed, niet energiek, niet stevig uit.
Vergeet diŽten
U kent ze wel: alleen appels eten gedurende een maand. Geen vetten eten, geen koolhydraten eten. Iedere dag een appel, een peer en wat groenten eten. Het basisprincipe van die verderfelijke diŽten is simpel: extreem weinig eten en u valt veel af. Wel, inderdaad, dat klopt. Jammer genoeg is er geen vetverlies. Wel, vocht en spierverlies. Die diŽten zijn een aanslag op het lichaam. Het lichaam zal bij dergelijke diŽten maar al te goed weten dat er iets mis is: u bent namelijk aan het verhongeren. Na een tijdje komt er ook een reactie vanwege het lichaam: alles wordt vliegensvlug omgezet in vet. Op deze manier kunt u toch nog overleven. Vergeet dergelijke diŽten. Bij afvallen spelen volgende 3 factoren een rol:
1. Gezonde voeding: gezond evenwicht tussen suikers, vetten en eiwitten
2. Sporten: om calorieŽn op korte (cardio) en lange (spiermassa kweken) termijn te verbranden
3. Motivatie: punt 1 en 2 volhouden.

Doelstellingen
Om goed en gezond af te vallen is het goed om een planning op te stellen. 10 kilogram per maand is ongezond. Per week maximum 05 ŗ 1 kilogram. En dit door per dag ongeveer 300-600 calorieŽn onder uw onderhoud te gaan eten. Ook de calorie-uitgave verhogen door middel van cardio is een uitstekende methode.

Bij deze al 3 zeer belangrijke basisregels betreffende vetverbranding en vetverlies. Vergeet niet: werk hard, doe wat je moet doen, heb doorzettingsvermogen en dat vet zal verdwijnen.

Effectieve vetverbranding - DutchFitness.com Forum
Ik kwam dit stukje tegen op internet en vond het wel noemenswaardig.... bron: infotalia een zo effectief mogelijke vetverbranding tijdens het sporten!
http://www.dutchfitness.com/f6/effectieve-vetverbranding-186/

Meer vetverlies door pauze bij workout
Deense en japanse wetenschappers komen tot die conclusie nadat ze de vetverbranding bij verschillende sporters hadden onderzocht. wie twintig minuten pauze neemt tussen twee trainingssessies van een h
http://www.gezondheidsnet.nl/bewegen/nieuws/1167/meer-vetverlies-door-pauze-bij-workout

Qsence - Afslankapparatuur, Huidverbetering, Figuurcorrectie, Anti-Aging, Afslan
Qsence Exploring Well-Being is leverancier van beauty en wellness apparatuur. De meest effectieve systemen op gebied van beauty, wellness, fitness, gezondheid, massage, ontspanning, anti-aging, afslanken, figuurcorrectie, afslankaparatuur, huidverbetering, silhouet verbetering, cavitatie, collageen lichttherapie, liposuctie zonder operatie, ultrasone geluidsgolven, ultrasound behandeltechniek, cellulitevermindering, young generation, apparaten, apparatuur, afslanken zonder operatie, afslanken zonder dieet, snel afvallen.
http://www.qsence.nl/

Sport-et-Nutrition Thermogenese en vetverbranding
Welkom bij sport en nutrition, als je het bij ons niet vindt, zul je het nergens vinden..
http://www.sport-et-nutrition.com/index.html?m_id=606,617

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid