Buikvet weg met deze tips


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Buikvet weg met deze tips
Vele personen hebben te kampen met buikvet. Het kwam er niet op enkele dagen en zal dus ook niet direct verdwijnen. Met deze tips is het mogelijk om dat vervelende buikvet weg te werken:

1. Probleem
De vraag is natuurlijk waarom dat buikje er is gekomen. Laten we eerst eens de voeding onder de loep nemen. Een buikje komt er doordat er te veel energie/calorieŽn worden geconsumeerd. Observeer jezelf eens een paar dagen en zoek uit waar de problemen liggen. Frisdr*nken, chocoladerepen, alc*hol en meer verderfelijke voedingsmiddelen kunnen alvast geschrapt worden.

2. Cardiotraining en eventueel krachttraining
Wat kan ik nog meer zeggen? Vet kan men het makkelijkste verbranden door middel van lichaamsbeweging. Enerzijds heeft men cardiovasculaire training om op korte termijnen vele calorieŽn te verbranden en anderzijds heeft men krachttraining om spieren te versterken. De cardio (lopen, fietsen, wandelen) zal helpen bij het verbranden van het buikvet (zoals u wellicht al weet: plaatselijk afvallen kan niet Ė door het lopen zal het vet over gans het lichaam geleidelijk aan verdwijnen. Bij de man is het buikvet vaak een probleemzone en het kan best zijn dat het hardnekkige vet langer blijft Ö). Door de krachttraining kunt u de buikspieren versterken. Eenmaal het vetpercentage laag genoeg ligt, is het mogelijk om de buikspieren waar te nemen.

3. Doorzetten!
Opgeven betekent dat het buikvet niet weg zal gaan. Opgeven betekent dat het buikvet wint! Stel doelstellingen en denk ook na hoe je deze wilt bereiken. Stel geen te hoge eisen. Zet door en ooit zal dat buikvet heus wel verdwenen zijn. U lijdt niet aan ťťn of andere speciale ziekte waardoor het bij u niet lukt om af te vallen Ö Doorzetten, moedig wezen en hupla, geloven in uzelf.

Het is relatief simpel: goede voeding zorgt voor een caloriedeficit Ė het sporten zal wederom zorgen voor de verbranding van calorieŽn en bijgevolg dus ook vet. Afhankelijk van wat het vetpercentage is van de persoon in kwestie, zal het buikvet verdwijnen binnen een bepaalde termijn. U mag niet verwachten dat een wonderpilletje of een kabouter het probleem moet oplossen. U moet het buikvet wegwerken en uw gezondheid op niveau houden.

Buikvet Wegwerken - Fitnessforum
Buikvet Wegwerken - Fitnessforum
http://www.fitnessforum.nl/forum/index.php?showtopic=474

Je buikvet weg in 5 stappen
In dit artikel geven we je 5 stappen zien om van je buikvet af te komen en het weg te houden. - snel afvallen buik en dieet
http://www.dieetblog.com/je-buikvet-weg-in-5-stappen/

Tips om van je buikvet af te komen
Ik ken genoeg mensen met een slank tot volslank postuur die regelmatig sporten en gezond eten en toch lijden aan een bepaalde vorm van ‘zwemband
http://www.afvallen-weblog.nl/item/495

Vetpercentage verlagen
Vetpercetageverlagen.nl is de website voor gratis advies en tips waarin uitgebreid besproken wordt hoe je je vetpercentage op een gezonde en verantwoorde manier kunt verlagen. De adviezen zijn gemakkelijk toe te passen op jouw eigen situatie. Wanneer dit goed uitgevoerd wordt kun je een blijven resultaat ervaren zonder hier overdreven veel voor te hoeven trainen. Voeding- en sport/beweegtips zijn voorbeelden die onderdeel zijn van de adviezen en tips. Kortom is vetpercentageverlagen.nl een site boordevol met interessante artikelen voor een strakke buik en voor een leven waarbij jij lekker in je vel zit!
http://vetpercentageverlagen.nl/

Weg met buikvet & Dikke buik
Gezonder-afvallen.nl - discussie fora over gezond en snel afvallen, gezonde levensstijl en sport.
http://www.gezonder-afvallen.nl/forum/t36-weg-met-buikvet.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid