Veel gemaakte fouten bij afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Veel gemaakte fouten bij afvallen
In theorie is afvallen vrij gemakkelijk. Gezonder eten en meer lichaamsbeweging moet voldoende zijn. Toch circuleren er nog veel mythes en onwaarheden rond met betrekking tot afslanken. Laten we eens de veelgemaakte fouten bij het afvallen bespreken, want het zijn die fouten die het verschil maken tussen succes en falen.

1. Afslankp*llen
Geldverlies, puur geldverlies. Al die afslankpreparaten hebben 2 dingen gemeen: ze zijn duur en ze weren nauwelijks. Blijf met uw handen af van p*llen en andere brol. Die speciale groene thee uit China zal heus geen wondereffect hebben op de vetcellen en dankzij die dieetpil zal er wel nog vet opgenomen worden door het lichaam.

2. Te weinig eten
Vele personen denken dat wanneer ze weinig eten veel zullen afvallen. Dat klopt ook, maar het is ongezond. Bepaalde diŽten claimen dat u onbeperkt appelen mag eten en niets anders, anderen beweren dan weer dat u een maand lang amper 1000 calorieŽn moet consumeren. Beiden hebben dezelfde negatieve invloed op het lichaam. Het lichaam past zich aan en zal trager werken, dit om de energie beter te benutten. Na het dieet zal het lichaam met de vertraagde stofwisseling en verhoogde vetopname zorgen voor het jojo-effect. Een tweede pijnpunt betreffende die hongerdiŽten: u verliest geen vetmassa, wel overwegend spiermassa en vocht!

3. Frisdr*nk en snoepgoed
Bij het afvallen is er geen plaats voor fridr*nk en snoepgoed. Ze zitten boordevol nutteloze calorieŽn en vet. Een Mars bijvoorbeeld bevat per 100 gram 445 kcal, waarvan 17,3 gram vet. Om te voorkomen dat dat overtollig lichaamsvet wordt, moet je bijna negen kilometer wandelen. Glaasje cola? Dat zijn meer dan 100 calorieŽn, oftewel ruim 2 kilometer lopen. Vooral fris is het probleem bij de jeugd ..

4. Sporten, veel te veel sporten
Plots beseffen mensen dat ze moeten/willen afvallen en ze lopen dagelijks 2 uur. Het spreekt voor zich dat deze mensen het niet lang zullen volhouden. Enerzijds veranderen ze hun levenswijze drastisch en anderzijds is de kans op blessures groot. U moet opbouwend te werk gaan. Beginnen met een paar keer per week een sportmoment uit te voeren en van daaruit het aantal sportmomenten uitbreiden.

5. Te fanatiek een afvalplan volgen
Afvallen wil niet zeggen dat u een levenslange strijd moet leveren met de voeding, neen. U moet uw grenzen kennen en af en toe mag daar wel eens een extraatje vanaf. Af en toe mag u gerust eens een Ďzeurmomentjeí inlassen. Op deze manier blijft men gemotiveerd en is de kans op vreetbuien kleiner. Bij deze hebben we reeds 5 veelgemaakte fouten besproken bij het afvallen. Hopelijk maakt u ze nu niet meer. De gevolgen kunnen soms desastreus zijn.

7 veel gemaakte fouten tijdens fitness training
1. geen warming up je zou er van verschieten hoeveel een noodzakelijke opwarming word overgeslaan. een goede warming up is essentieel om alle weefsels goed
http://fitness.blog.nl/krachttraining/2008/12/27/7-veel-gemaakte-fouten-tijdens-fitness-training-12

Vijf veel gemaakte dieetfouten bij het afvallen
Vijf veel gemaakte dieetfouten bij het afvallen
http://www.aankomen-afvallen.nl/artikel/dieet-artikelen/vijf-veel-gemaakte-dieetfouten-bij-het-afvallen/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid