Gezond afvallen voor beginners


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gezond afvallen voor beginners
Afvallen is een ware industrie. Zet je tv op en meteen krijgen we programmaís te zien waar nieuwe producten worden tentoongesteld. Allen kunnen ze hetzelfde: het vet doen verdwijnen. Jammer genoeg is het steeds dezelfde oplichterij. De wonderp*llen blijken geen wondermiddellen te zijn en van die wondertoestellen krijgt u totaal geen wonderbaarlijke buikspieren. Bij deze formuleren we enkele tips, tips die zeker zullen helpen bij het gezond afvallen.

Minder eten
Personen met overgewicht zullen in de meeste gevallen meer energie opnemen dan nodig. Meestal eten ze gewoon te veel, of ze eten de verkeerde dingen. De tip is simpel: eet beter, minder en gezonder. Probeer eens nieuwe, gezonde dingen: broccoli, wit vlees in plaats van rood vlees, wat meer vis. Vergeet die fris en dat snoepgoed. U doet er goed aan om niet meteen een nieuw eetschema op te stellen. Verander geleidelijk en voeg hier en daar een verandering toe. Op deze manier blijft u gemotiveerd.

Meer lichaamsbeweging
Ook een optie om meer calorieŽn te verbranden Ė en dus ook vet Ė is door wat meer te sporten. We hebben de cardiovasculaire training (om op korte termijn calorieŽn te verbranden) en krachttraining (om spieren te kweken en het basaal metabolisme te verhogen). Hebt u te kampen met overgewicht, combineer dan beiden. Sport moet een deel van uw leven zijn, een routine. Uw lichaam moet verslaafd raken aan de dagelijkse sportsessie. Sporten is gezond voor lichaam en geest. Test het maar eens uit: ga ís morgens een uurtje gaan lopen en u zult merken dat u die dag veel energieker bent.

De natuur is uw vriend
Simpel: eet meer onbewerkt voedsel. Voedsel dat dicht bij de natuur staat is gezonder dan zijn bewerkte variant. Biologische groente is een voorbeeld van onbewerkt voedsel. Snoepgoed met kleurstoffen, bewaarmiddelen en smaakstoffen zijn dan weer voorbeelden van het tegenovergestelde.

Gezond afslanken
Gezond afslanken
http://www.dakhuus.org/content/alg_vorm/Gezondafslanken.php

Gezondebasis.nl, alles over overgewicht bij kinderen
Gezondebasis.nl, alles over overgewicht bij kinderen
http://www.gezondebasis.nl/pages/module.asp?MID=421&DID=15

OpDieet.nl - overgewicht
OpDieet.nl - overgewicht
http://www.opdieet.nl/kinderen.htm

Runinfo.n
Ook veel rekenmachines: calorieverbruik, trainingstabellen, hartslagmeter.
http://www.runinfo.nl/

Wandelen en afvallen: Perfect voor beginners
Wandelen en afvallen: Perfect voor beginners
http://www.gezondenzo.net/wandelen-en-afvallen-perfect-voor-beginners/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid