Ik kan niet afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Ik kan niet afvallen
De gekende uitspraak ‘ik kan niet … ‘ komt vaak bovendrijven. Alsook op het gebied van afslanken. ‘ik kan niet afvallen …. Ik heb alles geprobeerd, het lukt gewoon niet’. De persoon in kwestie wil dan eigenlijk zeggen: ik heb één of andere ziekte en bijgevolg kan ik niets aan mijn overgewicht doen. Natuurlijk klopt hier in 99.9% van de gevallen niets van. Als een persoon zegt: ‘ik heb alles gedaan’ dan doelt deze persoon op het volgende:

Ja, ik heb een week gelet op mijn voeding. Ik heb geen 3 blikjes cola gedronken per dag, wel maar 1. Voor de rest at ik minder chips en ik at ook gezonder. Minder frieten enzo. Qua sport ben ik een paar keer gaan lopen, maar ik haakte al gauw af. Zo saai, dat sporten. Na een week zag ik dat er geen gram verdwenen was ….
Ik wil aantonen dat afvallen veelal een zaak is van doorzetten, moed en wilskracht. Een persoon met overgewicht moet in zijn leven keuzes maken. Het overgewicht aanpakken moet prioriteit 1 zijn, of toch zeker één van de hoogste prioriteiten. Men moet handelen: sporten en letten op de voeding. Als het daadwerkelijk een prioriteit is dan maakt u de goede keuzes: geen zuippartijen in het weekend, geen popcorn in de cinema, zaterdag is niet frietendag en eten van die chocolade is een zonde. Als u daadwerkelijk serieus bent, dan is afvallen zeer zeker mogelijk.

Er is een verschil tussen ‘ik kan niet afvallen’ en ‘ik wil niet afvallen’.

Ik kan niet afvallen met weight watchers
Medisch forum, het forum voor al uw medische vragen. discussieer mee over alle onderwerpen en vraag aan mede-patienten en/of artsen om advies.
http://www.medischforum.nl/onderwerp/11645

Sporten en toch niet afvallen?
Actueel nieuws over dieet, afvallen en gezondheid. lees de nieuwste dieettips. op zoek naar een recept, dieet of gezondheidsnieuws, bezoek dan onze site.
http://www.jojoclub-afslanken.com/2009/05/05/sporten-en-toch-niet-afvallen/

Wil je vermageren ? Gezond afvallen kan !
Verander je levensstijl in 3 stappen. je weer fit en gezond voelen. vermageren zonder dieet. geen jojo effect. vet verdwijnt. snel afslanken kan !! zie ook video.google.nl met keyword afvallen.
http://www.sportjefit.nl/afvallen.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid