Tips voor voeding en vetverlies


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tips voor voeding en vetverlies
Subjectieve, foutieve en infantiele informatie verschijnt vaak op het internet. “U moet wachten met krachttrainen, de spieren zullen toch niet zichtbaar zijn door het vet”, “Een week lang alleen fruit en groenten eten en die kilo’s verdwijnen zo” en meer van deze idiote stellingen brengen vele personen op een dwaalspoor. Hier volgen een paar feiten omtrent vetverlies:

Voeding en vetverlies
Het spreekt voor zich dat dit een van de belangrijkste factoren is inzake vetverlies. Niet voor niets zullen personen in de gym veelal gebruik maken van een voedingsschema. Ze willen namelijk optimaal resultaat. De spieren optimaal verwennen. Ook inzake afvallen speelt dit de grootste rol: afvallen draait namelijk rond calorieën. Neem minder calorieën om dan dat je uitgaf en vetverlies treedt op. We gaan hier niet specifiek de voeding in al zijn facetten bespreken (verhouding suikers, vetten en eiwitten en de functie van deze stoffen) – dat komt aan bod in andere teksten. Hier houden we het algemeen:

- Verdwijnt het vet niet en ben je toch fanatiek bezig met de voeding? Schrijf even een paar dagen op wat je zoal eet. Slechte dingen kunnen dan gedetecteerd worden.
- Vetten leveren per gram 9 calorieën. Er zijn goede en slechte vetten. Neem zo min mogelijk slechte vetten op.
- Bij het afvallen is het gewicht niet echt belangrijk. U doet immers ook aan krachttraining en het is dus goed mogelijk dat uw spiermassa kweekt (weegt veel meer dan vet, wat kan zorgen voor een gewichtstoename tijdens het afvallen). Leg de focus op het vetniveau.
- Af en toe eens nee kunnen zeggen. Vergeet die frieten en dat snoepgoed. Natuurlijk mag u af en toe eens iets eten dat ongezond is. We willen namelijk niet dat u direct gaat opgeven. Wees gewoon consequent…
- Eet absoluut niet te weinig. Bij het afvallen is 500 calorieën onder het onderhoudsniveau echt wel het maximum. Ga voor rustig vetverlies, een halve kilogram per week is zeker voldoende.
Tijdens het afvallen raden wetenschappers ook vaak aan om per dag 5 à 6 maal te eten. Dankzij het eten van meerdere kleinere porties per dag zou de stofwisseling gans de dag op een versneld tempo werken.

Conditietraining en Vetverlies
Conditietraining en vetverlies - vragen en tips omtrent cardiovasculaire training en vetverbranding.
http://www.dutchfitness.com/f6/

Vetverlies + Gespierd raken
Kan iemand mij wat adviezen geven. k ben 16 jaar over 2 maanden 17. 1.71 meter. weeg 65 kilo k wil veel vet verliezen, en gespierd raken. met gespierd
http://www.dutchfitness.com/f6/vetverlies-gespierd-raken-864/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid