Fouten bij het afslanken


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Fouten bij het afslanken
We hebben reeds 5 beginnersfouten betreffende afslanken besproken. Onder meer het hongerdieet, de niet werkende dieetp*llen en te excessief sporten kwamen aan bod. Echter, er zijn nog meer hinderlagen die een goed resultaat beletten. Bij deze formuleren we nog 5 veelgemaakte fouten.

1. Reden om af te slanken
Waarom wilt u afslanken? Als u het enkel en alleen doet om anderen te plezieren, dan is de kans groot dat het geen succes zal zijn. De motivatie moet intrinsiek zijn, u moet het willen. Het is enkel en alleen wanneer u iets wilt, dan u het doel zal proberen te bereiken.

2. Snel afvallen
Als u denkt dat u 10 kilogram kan afslanken op een paar weken tijd, dan begint u er best niet aan. Afvallen is een langzaam proces. Per week een halve kilogram afvallen is een goed resultaat. Vergeet ook niet dat er door het krachttrainen spieren worden gekweekt en spiermassa weegt nu eenmaal meer dan vetmassa. Dit kan zorgen voor een vertekend beeld.

3. Krachttraining vergeten
Spiermassa bepaalt grotendeels de snelheid van het basaal metabolisme. Hoe meer spieren, hoe meer calorieën er verbrand worden. Dag in, dag uit. Cardiovasculaire oefeningen werken op korte termijn (véél calorieën verbranden tijdens de sportsessie) en spiermassa werkt op lange termijn. U doet er dus goed aan om ook te krachttrainen gedurende het afslanken. Die spieren zorgen ook dat u stevig lijkt, u oogt sportiever en vaster.

4. Lokaal afslanken kan niet
Het is niet mogelijk om alleen dat buivet of bilvet aan te pakken. Deze leugen wordt verspreid door producenten die hun producten willen verkopen (denk maar aan de ‘ab king pro’ en dergelijke brol). Je valt alleen af als je de gehele hoeveelheid overtollig lichaamsvet vermindert. Daarbij geldt dat daar waar het vet het eerst verscheen, het het laatst weer verdwijnt. Bij mannen is dat meestal op de buik, bij vrouwen op de heupen en billen. Dus met andere woorden: sporten, sporten en sporten en het vet zal wel verdwijnen.

5. Vergeet die weegschaal
Het is niet goed om dagelijks om de weegschaal te staan. Werk liever met een vetpercentage of de spiegel. De weegschaal maakt geen onderscheid tussen vet- en spiermassa en is bijgevolg geen goede indicator. Focus u niet te veel op gewichtverlies, wel op een lager vetpercentage en meer spiermassa.

Afslanken
Afslanken
http://afslanken.bestewebgids.nl

De meestgemaakte fouten bij het afvallen
Dit artikel gaat over veelvoorkomende fouten die mensen die willen afslanken begaan. ontdek hier welke fouten veel gemaakt worden en voorkom ze zelf.
http://www.snel-afvallen.nl/info/afslankdieten/de-meestgemaakte-fouten-bij-het-afvallen/

Fouten in de calorietabel
Fouten in de calorietabel
http://afslanken.webregio.nl/index.php?pxd=.g&pxc=213251¤t=forum&club=1051¤t=category&cat=9

Fouten in de calorietabel
Fouten in de calorietabel
http://mijnstreefgewicht.nl/index.php?pxd=.g&pxc=213141¤t=forum¤t=category&cat=9

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid