Buikvet weg verbranden


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Buikvet weg verbranden
Vele personen hebben te kampen met een buikje. Indien dit diep buikvet betreft, dan brengt dit een goede gezondheid in het gedrang. Sport en lichaamsbeweging zijn de middelen bij uitstel om dit buikvet te verbranden.

Een misverstand is om als een gek te beginnen met buikspieroefeningen (zoals sit ups). Die oefeningen zijn niet gericht op de vetverbranding, wel om die spieren te versterken. Het is handig om deze oefeningen te doen Ė weliswaar met mate, maar men kan beter vetverbrandingsoefeningen uitoefenen. Die sit ups zijn dus ideaal om de spieren te versterken en bijgevolg moet het vetpercentage laag genoeg zijn om die spieren te kunnen zien.

1. Voeding In eerste instantie is het buikvet het gevolg van een te hoge calorie-inname. Om dit probleem te verhelpen is het handig om minder calorieŽn op te nemen. Misschien is het zelf niet nodig om minder te eten, maar wel om anders te eten. Vervang die fris door water en groene thee, of de light varianten. Eet u veel pasta en witte rijst? Vervang dit dan door de volkeren producten. Ook te veel rood vlees eten is ongezond. Vervang dit door wit vlees: gevogelte en vis.

2. Lichaamsbeweging Om dat buikvet te verbranden moet men cardiovasculaire trainingen afwerken. Hardlopen en fietsen zijn hier voorbeelden van. Door het uitoefenen van deze duursporten worden calorieŽn en vet verbrand. Let wel op: plaatselijk vermageren kan niet. Het is dus niet mogelijk om u enkel en alleen te richten op de buik. Door middel van de sporten zal het vet geleidelijk aan over gans het lichaam verdwijnen. Voor mannen kan die buik wel een probleemzone zijn. Wat betekent dat het een soort van hardnekkig vet is. Het zal vooral op het einde verdwijnen. Bij vrouwen zijn de heupen en de billen de probleemzones. Iedere dag tientallen buikspieroefeningen uitoefenen heeft dus eigenlijk geen nut als men dat buikje weg wilt. Men moet door middel van duursporten die vetophopingen aanpakken.

Afslanken
Afslanken
http://afslanken.bestewebgids.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid