Sporten en afvallen


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Sporten en afvallen
Sporten en afvallen zijn bijna synoniemen. Om een gezondere levensstijl aan te nemen dient men sport te integreren in het leven. Sporten moet een dagdagelijkse, routinematige opdracht worden. U moet geen vragen stellen bij het uitoefenen van de activiteit en bij het niet uitoefenen, moet u zich ellendig voelen. De routinematige sportactiviteit dient een behoefte, een verslaving te zijn. Dit is natuurlijk allemaal gemakkelijk gezegd. Een leven waar sport nooit als een prioriteit werd beschouwd herdefiniŽren naar een leven waar sport wel deel uitmaakt van de dagdagelijkse bezigheden is niet op 1-2-3 geklaard. Bij deze formuleren we enkele tips:

1. In het begin moet u het rustig aandoen. Niet van de ene op de andere dag beginnen sporten als een ware sportman. Begin klein en eindig groots.
2. Misschien doet u er goed aan om lid te worden van een sportclub. Eventueel neemt u een vriend mee, dit werkt motiverend.
3. Probeer per dag een vast sportmoment vast te leggen. Misschien sport u liever in de avond dan in de morgen? Doe wat het beste lijkt voor u. Op deze manier houdt u alles veel langer vol.
4. Het klinkt vreemd, maar door het sporten bent u veel energieker. U hebt minder stress en het is ook nog eens goed voor de gezondheid.
5. Probeer ook verschillende sporten uit. Het lichaam went aan de activiteiten en is verzot op verassingen. Adaptatie van het lichaam betekent dat het lichaam de energie beter kan verdelen (minder calorieŽn worden verbruikt).
6. Misschien is een sportclub niets voor u en kunt u wel een hometrainer of crosstrainer gebruik. Zodoende kan men elk moment van de dag sporten, men is niet gebonden aan uren. Zoín eigen toestel kan zeker zijn nut bewijzen. Plaats het bij voorkeur voor een televisie. Op deze manier kunt u sporten en televisie kijken tegelijkertijd. De televisie zorgt ervoor dat de tijd vlieg en voor u het weet staat u reeds een uur op het sportapparaat.
7. Er bestaan vele verschillende duursporten: lopen, fietsen en wandelen zijn niet de grens. Roeien, bergbeklimmen en paintballen zijn ook leuke cardiovasculaire sporten.

Afvallen door te Sporten
Sport en afvallen - hoe kun je het best afvallen door te gaan sporten!
http://www.kiloafvallen.nl/afvallen-sporten/

Afvallen door te sporten en bewegen
Tips en informatie om meer te bewegen en sporten volhouden mogelijk te maken. plus: welke sport is het beste om af te vallen?
http://www.gezonder-afvallen.nl/sporten.html

Bootcamp Training
Een Bootcamp training zijn conditionele en spierversterkende oefeningen die functioneel bewegen bevorderen. In groepsverband ga je de uitdaging aan, back to basics!
http://www.bootcamptraining.be

OpDieet.nl - afvallen,sporten
OpDieet.nl - afvallen,sporten
http://www.opdieet.nl/beweging.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid