Afvallen en vet verbranden tips


afvallen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Afvallen en vet verbranden tips
Hier volgend enkele tips om de vetverbranding te optimaliseren. Sommige tips zijn doorslaggevend en kunnen het verschil betekenen tussen falen en slagen. Enkele bekende mythes worden aangepakt.

1. Ontbijt!
Na een lange slaap is het zeker nodig om het lichaam van nieuwe energie te voorzien. Na 6 ŗ 8 uur zonder nieuwe energie is het lichaam langzamer gaan werken. Het ontbijt is dan ook de boodschap voor het lichaam dat het actief moet worden. Een glas water, volkoren brood en een stuk fruit mag zeker deel uitmaken van het menu.

2. 5 ŗ 6 maaltijden per dag!
In plaats van de drie traditionele maaltijden per dag doet u er goed aan om iedere dag 5 ŗ 6 kleinere maaltijden te eten. Het principe is simpel: telkens wanneer u eet begint de stofwisseling sneller te werken. Bijgevolg worden er dus meer calorieŽn verbrand. Alsook is de kans kleiner dat u zich tussen de maaltijden door laat verleiden door zoetigheden.

3. Water is heilig!
Water bevat 0.0 calorieŽn en helpt het lichaam bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam. Ook stilt het de honger, daar er eigenlijk geen verschil bestaat tussen hongergevoel en dorstgevoel. Ook fris weren en in de plaats daarvan water drinken is een goede manier om de calorie-inname te reduceren.

4. Wees positief!
Geloof in uw handelen. Afvallen is misschien wel een traag proces, maar het is wel degelijk mogelijk. U moet gewoon doorzettingsvermogen hebben en de moed hebben om te handelen.

5. Spieren kweken!
Vergeet vooral deze factor niet gedurende het afvallen. Menig personen geloven dat ze eerst vet moeten verliezen alvorens ze mogen beginnen met het krachttrainen. Ahja, anders zijn de spieren toch niet zichtbaar. FOUT! U moet tijdens het afvallen reeds beginnen krachttraining. Dit om spieren te kweken of/en te onderhouden en uw onderhoudsniveau te verhogen. Als u enkel cardiovasculaire trainingen doet, dan zult u binnenkort gewoon een kleinere versie zijn van uzelf. U moet spieren kweken om actief en stevig te zijn.

Vetverbranding
Vetverbranding
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vetverbranding

Calorie verbranden
Site die een uniek verbrandingsmethode verkoop. Met in de site ook nog een leuk aantal weetjes!
http://calorieverbranden.org/afvallen/meer-links-over-afvallen/

Snel afvallen informatie
Meerdere artikelen om snel afvallen te realiseren,en producten voor vet verbranden.Voor een gezond lichaam.
http://snelafvalleninfo.com/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid